top of page

Herstellingen

Accordeons stemmen, herstellen, restaureren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Breng je instrument binnen in onze winkel, ongeacht model of merk. ​

Wil je jouw chromatische Seydel-mondharmonica nieuw leven inblazen?

Dat kan uiteraard ook. Uitzonderlijk worden mondharmonica’s van andere merken hersteld.​​

Voor een kostenraming van een restauratie/personalisatie, betaal je 50 euro.

Laat je de restauratie door ons uitvoeren, dan wordt dit bedrag in vermindering gebracht van de kostprijs. Niet elke restauratie is economisch zinvol en helaas zijn sommige onmogelijk. Als dit het geval is, informeren wij je meteen. 

Tip 

​Een gouden regel voor wie een accordeon heeft: laat je instrument jaarlijks nakijken! Wacht nooit langer dan drie à vier jaar. Zo vermijd je grote kosten, lange wachttijden en ben je er zeker van dat je instrument klinkt zoals het moet klinken.

Werkwijze

Jouw instrument wordt nagekeken en het probleem wordt vastgesteld. Nadien 

bezorgen wij jou een raming van de kosten en een schatting van de tijd die de herstelling in beslag zal nemen. Dit hangt af van de aard van de herstelling en de eventueel te bestellen vervangstukken. Tenslotte wordt jouw instrument gestemd, hersteld of gerestaureerd. 

 

Als tijdens het werk zou blijken dat de kostprijs hoger ligt dan de raming, dan contacteren we jou en beslissen we samen het verdere verloop.

 

Registersyteem Bugari
Klavier Anglo Concertina
Pianoklavier accordeon
bottom of page